J.H. Tech myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

J.H. Tech myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin.

Ilmalämpöpumppu käyttää suoraan ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen miellyttävän tuntuiseksi ja ennen kaikkea edulliseksi lämmöksi. Sillä voidaan myös viilentää sisäilmaa. Edustamia tuotemerkkejämme ovat Mitsubishi, Sanyo, Sharp, Panasonic, Fujitsu.

Myös vesi-ilmalämpöpumput meiltä

J.H. Tech myy, asentaa ja huoltaa vesi-ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Vesi-ilmalämpöpumpulla voi lämmittää myös käyttöveden ja vesikiertoisen patterilämmityksen. Se toimiikin vähän samalla tavalla kuin maalämpö.

Myymiimme laitteisiin sisältyy myös asennus. J.H. Tech asentaa ja huoltaa myös muita merkkejä ja muualta ostettuja lämpöpumppuja. Olemme edustamiemme merkkien valtuuttama takuuhuoltaja. Meiltä saa myös ilmalämpöpumppuihin varaosat.

Yritys on perustettu vuonna 2005. Meillä on Sähkö- ja kylmäasentajan koulutus. Meillä on asiaankuuluvat kylmäaine- ja sähköluvat. Koulutuksen ja työn tuoman ammattitaidon lisäksi olen saanut merkkien erikoiskoulutusta maahantuojilta.

J.H. Techin tarjoaa ammattitaitoista, nopeaa, laadukasta ja edullista kylmälaitehuoltoa. Hoidamme työt asiakkaiden tarpeiden mukaan, myös ilta-aikoina.

Tarjoamme aina asiakkaalle parasta ratkaisua - ota yhteyttä ja pyydä tarjous!